ToBFit Pakketten

Sport – Voeding – Lifestyle

Het draait bij ToBFit om het totaalpakket en daarin de juiste balans vinden die bij jou past.

Omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft, heb ik diverse pakketten samengesteld:

To Be
Begeleiding bij het afvallen of aankomen. De begeleiding heeft de focus op gezonde keuzes maken en daardoor zelf in gaan zien wat goed is voor je lijf en waar jij je goed bij voelt. Het traject duurt 6 weken;

To Be or Not to Be……
Begeleiding bij afvallen of aankomen waarbij het doel echt het gewicht is. Een persoonlijk voedingsplan waarbij de regels strenger gesteld zijn om duidelijke doelen te halen. Een traject voor 8 weken waarbij er wekelijks contact is (in overleg via app/email/persoonlijk), er meegetraind wordt met ToBFit en er een schema komt voor thuis trainen. Na de wekelijkse resultaten bijstellen van het schema;

Love To Be
Ontdek jezelf weer in een traject van 6 weken. We hebben 6 weken een coachingswandeling (60 min.) waarbij we meer bespreken dan alleen de afgelopen week. Het natraject bestaat uit 4 weken waarbij we de contactmoment terug brengen naar 2x 30min, en 2x contact via email of app;

Be
In dit traject gaan we 12 weken aan de slag. In het begin hebben we elke week een coachingswandeling (6x), daarna hebben we elke twee weken een afspraak (3x). In de weken van geen contact hebben we app contact over de weekplanner en de vorderingen op het voedingsgebied. Naast het coachingsdeel wordt er ook meegetraind met ToBFit en wordt er een schema gemaakt om thuis te trainen.

Bride/Groom To Be
In dit traject word je in 8 weken klaar gemaakt voor de grote dag! We gaan na een voedingsgesprek kijken waar je doelen liggen op het gebied van gewicht. Wil je afvallen, moet je iets aankomen of wil je mooi strak in het pak? Jurk en pak zijn hiervoor van groot belang. Het moet niet zo zijn dat alles te groot of te strak zit. Voeding en sport stemmen we op elkaar af zodat alles klopt op de grote dag. Elke week checken we maten en gewicht. Jij stelt je voedingsschema op en samen bekijken we waar we de puntjes op de i kunnen zetten. Daarnaast krijg je een week voor de grote dag een schoonheidsbehandeling en de vrouw een proef make-up. Wanneer je er voor kiest om de proef make-up op de grote dag ook aan te laten brengen, kan dit direct afgesproken worden. Na het intake-gesprek start ook de zonnebankkuur. Mooi gebruind in je jurk of pak…..stralend naar het altaar!

Bij dit pakket is er een samenwerkingsverband tussen ToBFit, een zonnestudio en schoonheidssalon.

Model To Be
Ben jij model of wil je graag een stap gaan maken om voor de camera te gaan staan? ToBFit wil met jou werken aan de juiste maten maar belangrijker nog de juiste houding. We stellen een plan op voor 8 weken. 8 weken ga je gericht aan de slag met voeding en sport. Het sporten gaat 4x in de week plaatsvinden waaronder 1x onder begeleiding van ToBFit en de mogelijkheid wordt geboden om aan te sluiten bij de outdoor trainingen van ToBFit. Om je voeding goed onder controle te krijgen gaan we 2x samen koken en doen we een keer samen boodschappen. Op deze manier leer ik je waar je op moet letten en wat er nou werkelijk op de etiketten staat. Je krijgt daarnaast ook 1x en huidverzorgingsadvies door een schoonheidsspecialiste. Zij laat je zien waar je op moet letten en wat de basis is voor jouw huid.

Wil je een stapje verder? Ook dat kan! De modellenwereld vraagt veel van je, veel reizen, veel doen wat een ander zegt en leren omgaan met afwijzingen. Je moet dus sterk in je schoenen staan. Niet alleen fysiek sterk maar ook dus mentaal. Online coaching behoort tot de mogelijkheden om hier balans in te vinden!

Mom To Be
Ben je zwanger en wil je toch lekker in je vel zitten? Dat kan! Je hoeft niet voor twee te eten en je kan zeker nog lekker sporten. Door mijn ervaring bij Mom in Balance kan ik een sportschema voor je opstellen zodat je tot aan week 40 lekker kan blijven sporten. Samen kijken we naar je voeding zodat alle voedingsstoffen aanwezig zijn voor de groei van de kleine in je buik. Zolang je kan mag je mee trainen bij de outdoor trainingen van ToBFit. Na elk bezoekje van de verloskundige hoor ik graag hoe de kleine het doet, hoe jij je voelt en samen stellen we je plan weer bij. Het doel is niet om af te vallen tijdens je zwangerschap maar mooi, energiek en fijn zwanger te zijn. Voordat de baby er is neem ik je mee in de wereld van een moeder. Wat staat je allemaal te wachten? Tijdens 4 coachingswandelingen kijken we vooraf welke grote veranderingen te wachten staan, hoe jij tegen het moederschap aan kijkt en hoe je na de bevalling echt nog een eigen leven kan hebben. Na de bevalling gaan we nog 4 keer wandelen, dan met de baby in de kinderwagen. We bespreken dan welke impact alles heeft en hoe je alles tot dan ervaren hebt. Na de bevalling starten we met bekkenbodemoefeningen en langzaam aan werken we weer toe naar het sporten. Voeding blijft dit gehele traject onder de aandacht komen, zowel voor jezelf als voor je kind.

Family To Be
Als gezin ben je een team, en soms moet niet alleen bij één iemand het roer om maar bij het hele gezin of meer leden van het team. ToBFit biedt een traject aan voor het hele gezin. Op deze manier heb je steun aan elkaar en komen we eindelijk van slechte gewoontes af.
In dit traject gaat het gezin 8 weken aan de slag met voedingsschema’s. Naast de voedingsschema’s hebben we 4x een gezins ‘eettafel’gesprek. Ik schuif 4x aan om gezellig mee te eten en ondertussen vindt er coaching plaats op de punten die vanuit de intake naar voren zijn gekomen. Aan het eind van elk gesprek worden er afspraken gemaakt waar mee gewerkt gaat worden. Na week 2 gaan we samen een keer koken, 1x met kinderen en 1x met ouders. We maken een diner en we gaan aan de slag met tussendoortjes en hapjes voor bij een feestje. Op sportgebied zijn er 4 teambuildingstrainingen, 4 competitietrainingen en vooraf stellen we een gezinsdoel vast. Hierbij zou je kunnen denken aan het meedoen aan een family-mudrun of allemaal meedoen aan een hardloopwedstrijd of deelnemen aan het familie hockeytoernooi. Als gezin bedenk je iets wat aan het eind van de 8 weken samen gedaan moet worden. Ieder lid van de familie moet de eindstreep halen! Tijdens de 8 weken is het hele gezin welkom om deel te nemen aan de outdoor trainingen van ToBFit.

Een intensief traject van 8 weken die afgesloten wordt met de finish en een afsluitend diner!

 

Meer informatie over de pakketten, trajecten of kosten is op te vragen via: ToBFit.maike@gmail.com