Gezond succesvol op de werkvloer

ToBFit verzorgt ook coaching en begeleiding op de werkvloer. Heeft u medewerkers lopen waarvan u denkt dat zij hun talent verstoppen, niet gebruiken of niet kennen? Wilt u het ziektenverzuim naar beneden krijgen en heeft u het idee dat uw medewerkers wat gezonder in het leven mogen gaan staat?

ToBFit kan op de werkvloer ervoor zorgen dat iedereen en plek vindt binnen uw organisatie waar ze gezond succesvol kunnen zijn. Gezond succesvol voor het bedrijf en voor henzelf. Wanneer zij zelf gezond succesvol zijn, gaan ze met meer plezier naar het werk. Het ziekteverzuim daalt en de omzet gaat omhoog omdat men het werk beter uitvoert.

Een duidelijke win-win situatie.

Van deskbike tot outdoortrainingen onder werktijd, van persoonlijke coaching on-the-job tot advies op HRD vlak. ToBFit kijkt verder en levert maatwerk, passend bij uw organisatie en uw personeel.

Een voorbeeld van een pakket zou kunnen zijn:

Company ‘Buzy’ness
Uw bedrijf of afdeling gaat een traject van 8 weken aan. Elke week is er een challenge, hier wordt elke dag aangewerkt. Elke week is er een nieuwe leider voor de dagelijkse beweging. Op deze manier moet iedereen een keer de kar trekken en komen onbekende talenten boven tafel. Tijdens het traject vinden er 2 teambuildingsactiviteiten plaats en er wordt een gezamenlijk sportdoel gesteld. Dit kan variëren van het meedoen aan een bedrijvenloop tot het samen uitrijden van een mountainbike-route. Samen stellen we ook een doel op het gebied van voeding en gewicht. Hierbij wordt gekeken naar elk individu. De één moet aankomen, de ander afvallen maar wat moet het einddoel zijn?
Tijdens dit traject kom ik 3x met uw personeel in groepjes een gezonde lunch klaar maken. Waar moeten we opletten en wat is nu echt gezond. Als werkgever krijgt u tips over gezonde tussendoortjes die u aan kan bieden op het werk. Aan het eind van het traject, na het behalen van zowel het voedingsdoel en sportdoel is er een afsluitend diner.