Sport – Voeding – Lifestyle

Wat doet ToBFit eigenlijk….

 

ToBFit begeleidt iedereen die weer boven aan zijn eigen lijstje wilt staan.
Sta jij nu ergens op de 3 of 4e plaats en gaan: gezin, kinderen, werk of andere voor? Dan is het tijd dat je aan de slag gaat voor jezelf!

We kijken samen naar wat jij zoekt in sport, voeding of en lifestyle. Waar liggen jouw talenten en je kansen? Wat vind je leuk? Wat zou je willen doen? Wat is je droom voor jezelf? Hoe zie jij jezelf gelukkig 100 worden?

ToBFit richt zich op sport- voeding en lifestyle.

Sport

Wekelijks verzorg ik outdoor trainingen. Het is een mix van bootcamp, HIIT en crossfit. Heerlijk buiten met een groep sporten. Elkaar motiveren en belonen.
Naast de groepstrainingen bied ik ook persoonlijke begeleiding of in small groups trainingen aan.

Voeding

Zelf heb ik te maken met voedingsallergieën en een eetprobleem. Om hier een juiste balans in te vinden ben ik erkend gewichtsconsulent geworden. Zo maak ik het mezelf makkelijk maar kan ik ook een ander voorzien van een gedegen advies.

Lifestyle

Om alles in balans te houden vraagt het meer dan een beetje sporten en een goed voedingspatroon. Ik kijk naar het totaalplaatje en hoe dit bij jou in je hoofd zit. Ik neem alle facetten mee, van gezin tot werk, van verleden naar toekomst. Als opleidingskundige ben ik opgeleid tot trainer/coach en adviseur. Voor elke cliënt maak ik weer een nieuw ontwikkelingstraject waarbij we werken aan een levenslange verandering.

En nu concreet…..

Ik bied diverse pakketten aan waarbij alle drie de disciplines aanwezig zijn. Naast de pakketten zijn ook de disciplines los van elkaar te in te zetten, zo maak je je eigen plan:

  • Intake en voedingsgesprek (Gratis advies);
  • ToBFit Outdoor trainingen (Er wordt gewerkt met een strippenkaart);
  • Voedingsbegeleiding (los consult);
  • Op maat gemaakt voedingsplan met 2 voorbeeldmenu’s;
  • Coachingswandelingen (1 uur);

Klik voor de pakketten op de volgende link of surf nog lekker even verder op mijn website 🙂

Conclusie
Alles draait om jou! Van jou is er maar 1 en dat maakt jou uniek. Om dit aan iedereen te laten zien moet je goed voor jezelf zorgen, de buitenkant en de binnenkant moet in balans zijn. Jij leert jezelf weer op 1 te zetten en alle ballen in de lucht te houden! Wanneer je dit lukt ben je succesvol want dan ben je JIJ! We zetten jou in de spotlight! Het mag gezien worden!

Tarieven zijn op te vragen via ToBFit.Maike@gmail.com