Wat cliënten zeggen…..

ToBFit is Sport – Voeding – Lifestyle. Werk en loopbaan horen in deze maatschappij bij een gelukkig leven en dus bij je Lifestyle.
Ik ben ervaringsdeskundige en opleidingskundige. Binnen de pakketten die ToBFit aanbiedt staat coaching ook centraal en daarbij wordt er ook gekeken naar loopbaan.

Hier leest u reviews over zowel sport en voedingstrajecten als (loopbaan) coachingstrajecten.

Staat uw review hier binnenkort ook tussen?

 

Review Arja W.

Wees niet voorspelbaar

Voordat ik naar Maike ging met mijn voedingsvraag, at ik voor mijn gevoel, als vegetariër, best gevarieerd en verantwoord. Toch wilde die paar kilo’s er maar niet af. Ik heb Maike gevraagd eens mee te kijken naar mijn voedingspatroon.

Maike heeft samen met mij naar mijn voeding gekeken op een gemiddelde dag. Ik heb hierdoor inzicht gekregen in mijn voeding en dat wat ik at ook gezond was alleen te voorspelbaar voor mijn lijf. Mijn lijf wist wat het te wachten stond en hoefde niet aan het werk om de boel goed te verteren. Door wat meer koolhydraten en variatie aan te brengen in mijn voeding ben ik de gewenste kilo’s toch kwijt geraakt.

Ik heb geen voedingsplan gekregen want Maike gaf aan dat er al diverse boeken waren die mij een zetje in de goede richting zouden geven. Ik heb deze gekocht en ben aan de slag gegaan.
Het is fijn dat Maike eerlijk en oprecht is en niet het wiel opnieuw wilt uitvinden. Ze heeft ervaring met verschillende diëten en dit past zij goed toe.

Bedankt!

Arja

 

Review Marieke G.

Door Maike een baan!

Het is echt waar. Ik was al maanden druk aan het solliciteren. Meer dan 4 brieven per maand gingen via de mail weg. En dan steeds de teleurstelling als je dan een negatief antwoord terug kreeg.
Ik kon mijn cv en brief door een bedrijf laten nakijken dit heb ik gedaan maar daar schoot ik nog niet veel mee op want ook op aanpassingen die ze mij hadden verteld kreeg ik geen positief nieuws.

Toen kwam ik met Maike in gesprek. Ik mocht mijn brief en cv opsturen en dan zou Maike even kijken of mijn brief wel goed was. Ik kreeg van Maike te horen dat ik wat puntjes beter kon doen en dingen weg kon laten. Hierbij kreeg ik ook een voorbeeld te zien zodat dingen duidelijk zouden worden. Na een nieuwe brief naar Maike te hebben gestuurd was deze goed. Toen mijn cv nog!

Na een heel mooi voorbeeld ben ik mijn cv aan gaan passen. En wat denk je, de eerste de beste vacature waar ik op gereageerd heb met mijn nieuwe brief en cv daar ben ik aangenomen.

Maike heel erg bedankt voor je tijd, moeite en je duidelijke uitleg. Ik weet zeker dat jij nog veel meer mensen kunt helpen. Ik heb in elk geval al aan verschillende mensen laten weten dat jij mij goed geholpen hebt en dat ze echt bij jou moeten wezen voor hulp.

Marieke

 

Review Felicia V.

Ik ben bij Maike terecht gekomen voor een Loopbaancoaching gesprek : Ik liep al een tijdje rond met vraagtekens over mijn werk en toekomst.

Maike gaf mij fijne opdrachten , waardoor ik veel inzicht kreeg in mijzelf maar ook in mijn werkveld. Ze maakte het beeldend doormiddel van opdrachten en door dingen op papier te zetten en door vragen te stellen. Dit heeft mij erg geholpen! Achteraf bleek dat ik eigenlijk al heel goed weet , wat ik wil! Maar dat ik het alleen nog maar echt moet gaan DOEN om mijn dromen waar te maken. En door dit Stapje voor stapje te gaan aanpakken en naar mijn doel te gaan werken. We hebben dit stappenplan ook op papier gezet (in het mooie en handige notitie boekje die ik kreeg van Maike) aan het einde heeft Maike mij een verslaglegging toegestuurd van ons gesprek en dit heeft ze heel goed verwoord. Erg fijn, want ik pak het nu nog regelmatig terug.

Maike is een persoon die goed naar je kan luisteren, veel inzicht en ervaring heeft en weet goed wat ze doet bijvoorbeeld door verschillende opdrachten aan te bieden, goed naar iemand te luisteren en door goede vragen te stellen. Ze deelt haar eigen ervaringen. Voor mij heeft ze veel kunnen betekenen, omdat ze ook begrip had voor mijn situaties en ook herkenning zag in dingen. Door Maike, heb ik mijn dromen doorgezet en ben ik het juiste pad ingeslagen. Ik ben nu begonnen met de thuisstudies: Kindercoach en Opvoedcoach en daarnaast ook aan de slag gegaan bij Stichting Humanitas. Dit geeft mij veel nieuwe uitdaging en energie naast mijn kantoorbaan. Kortom, ik had nog het het zetje nodig en het woord: DOEN! Maike, heeft mij dit zelf laten inzien. Ik ben je erg dankbaar Maike wat je nu al voor mij hebt kunnen betekenen. Jij gaat nog heel veel mensen blij maken met jou talenten! Succes met al jou mooie dromen!

Liefs Felicia.

image1      image2