Van twee naar één…..

Van twee naar één…..

Oh wat is dit spannend en eng…..
Zoals je kan zien wordt de site van Tal>nt omgebouwd naar ToBFit4Tal>nt…. mijn twee projectjes….mijn twee kleine bedrijfjes die de titel ‘bedrijfje’ nog niet eens mogen hebben. Nog niet ingeschreven bij KvK maar toch ben ik er erg druk mee vooral met ToBFit.

ToBFit is mijn passie en echt ‘mijn ding’, Tal>nt is iets wat ik belangrijk vind….doen wat je leuk vindt. Waarom zou ik dat zelf dan niet gaan doen?
Elke stap die ik maak met ToBFit maakt mij duidelijk dat de twee bij elkaar horen.

ToBFit biedt een totaalconcept aan. ToBFit streeft naar balans voor ieder mens. Je moet je goed voelen in het lijf wat je hebt, met de dingen die je doet of moet doen. ToBFit is hoofd, hart en lijf. Sport, gezonde voeding en coaching om het denken te matchen met het gevoel. De ene persoon is al beter in balans rondom voeding, de ander juist weer in de connectie hoofd en hart.
Tal>nt sluit hier eigenlijk naadloos op aan. Wanneer je in balans bent, ben je succesvol voor jezelf en dikke kans dat dit ook zo is in je werk. Of je nu op je plek zit bij een baas of eindelijk een switch gaat maken….je blijft bij jezelf. Are you ToBFit4Tal>nt is dus een logisch gevolg…

I love it when a plan comes together.

Vroeger keek ik veel naar The A-team en wanneer nu de herhalingen zouden komen, zou ik ze weer kijken. Elke aflevering kwam deze quote wel voorbij. Hij klopt ook gewoon…..hoe spannend ik het ook vind om ToBFit samen te brengen met Tal>nt…. het moet!

Ik zet mezelf dus deze keer op 1. Iets wat ik elke cliënt aanraad, en waarom zou ik dit zelf niet mogen? Ergens komt dan toch mijn onzekerheid om de hoek kijken. Kan ik dit wel, gaat het lukken? Ik wil en zou namelijk succesvol zijn, maar het gaat me nooit lukken als ik het niet probeer.
Twee maanden geleden begon ik aan een nieuw avontuur wat betreft werk. Dit bevalt, zoals je hebt kunnen lezen, zo goed, dat ik in deze flow wil blijven zitten. Alles lijkt te kloppen. Ik krijg meer zelfvertrouwen in mijn eigen kunnen omdat het, zowaar, een keer gewaardeerd wordt en ik het ook mag laten zien. Dat voelt gek, maar blijkbaar hoort het dus zo te voelen. Ik heb er even voor nodig gehad maar eindelijk zijn we zover. Het lijkt er dus op dat ik mijn ‘perfect’ doel qua werk nu lijk te bereiken. Het voelt gewoon goed dus dan is het ook goed.

Van de week was ik de training van ToBFit aan het draaien en één van de dames vroeg mij hoe het me beviel op mijn nieuwe werk. Ik vertelde dat dit heel fijn voelt, dat het niet als werk voelt. Ik vertelde ook dat alles nu ineens als een puzzel in elkaar lijkt te vallen. Voor ToBFit komen er steeds meer aanmeldingen binnen van powervrouwen die mee willen gaan trainen. De groep wordt groter. Na het behalen van mijn certificaat als gewichtsconsulent, volgt de ene voedingsvraag de andere op. Het loopt….. ineens! Het lijkt wel mijn tijd te zijn. Hier ben ik heel blij mee maar het zorgt ook weer voor veel hersenspinsels. Kan ik dit? Hoe moet ik dit gaan combineren? Ik heb besloten er van te genieten, alles aan te pakken en dan zien we wel weer verder. Als ik andere wil leren hoe ze de ballen in de lucht moeten houden dan moet ik dit zelf natuurlijk ook kunnen.
Tijdens het vertellen over mijn nieuwe werk en hoe alles nu loopt merkte ze op dat ik begon te stralen. Dit is natuurlijk ook wel echt wat ik wil en waar ik naar op zoek was. Haar afsluitende woorden waren ‘Dan komt die man ook wel weer in je leven. Je ziet dat elke puzzel in elkaar past, dus ook die!’ Mooie woorden waar ik ook zeker in geloof.

Nu heb ik nog twee ‘perfect’ doelen en daar voelt het dus nog niet helemaal perfect. Door de ervaring die ik nu heb, dat het wel kan, ga ik daar ook weer mee aan de slag.
Zo heb ik voor het eerst voor mezelf berekend wat ik zou moeten eten qua Kcal en welke verdeling voor mij geschikt zou zijn. Iets wat ik voor ToBFit-cliënten vaak genoeg doe, maar voor mezelf nog nooit gedaan heb. Ik heb mijn MyFitnessPal nu goed ingesteld en nu gaan we aan de slag met het ‘Perfect’ doel uiterlijk. Ik hang hier inmiddels geen gewicht meer aan maar wel een gevoel. Ik wil trots zijn op mezelf en mijn lijf. Het moet wederom dus goed voelen. Wanneer ik dit doel voor mijn gevoel goed heb….dan is het derde ‘perfect’ doel een vanzelfsprekendheid. Ik kan dan niet anders dan een blij-ei zijn en dus op sociaal-emotioneel gebied een leuk mens, een goede moeder, een lief vriendinnetje en een fijne partner!

Kom maar op, deze powervrouw is er klaar voor!

Liefs,

Maike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *